Aanhouding in onderzoek Genbroekstraat

woensdag 18 december 2013

Venlo - In het onderzoek naar een overleden vrouw uit Venlo is dinsdagavond een 24-jarige Venlonaar aangehouden. Daarnaast is de politie woensdag gestart met sporenonderzoek langs de N270 in Venray. Het slachtoffer werd op 14 oktober zwaargewond in haar woning aan de Genbroekstraat aangetroffen.

De verdachte is dinsdagavond door de Belgische politieaangehouden op de luchthaven in Brussel. De man wordt verdacht van betrokkenheidbij de gewelddadige dood van de vrouw. Er was een Europees Aanhoudings Beveluitgevaardigd op grond waarvan de Belgische autoriteiten de verdachte hebbenaangehouden. De overlevering van de verdachte is aan de Belgische autoriteitenverzocht. Aanwijzingen in het rechercheonderzoek zijn aanleiding voor aanhoudingvan de verdachte.

Onderzoek

Woensdag hebben politiemedewerkers met ondersteuning vanDefensie een sporenonderzoek ingesteld in een bossage en groenstrook langs deprovinciale weg N270 (Deurneseweg) en nabij de afslag van de autosnelweg A73.Het passerende verkeer op de provinciale weg van Venray naar Oostrum heeft geenhinder van de actie.

Op verzoek van het onderzoeksteamdoorzocht de politie dinsdag twee woningeninVenlo en Tegelen.

Visvijver

Tevens is deze week gestart met een onderzoek - metondersteuning van Defensie Duikgroep (DDG) - in een visvijver aan de RodeKruislaan in Eindhoven. Tijdens het onderzoek naar sporen hebben duikers vanDefensie de oevers en bodem van de visvijver in het Henri Dunantpark centimetervoor centimeter zorgvuldig bekeken. Daarbij werd gebruikgemaakt van specialeapparatuur om een duidelijk beeld van vijver te krijgen. Dit onderzoek iswoensdag afgerond.

In verband met het lopende onderzoek geeft de politie op dit moment geen naderetoelichting over welke goederen en sporen zij exact heeft aangetroffen.Bezoekers kunnen weer vrij van het park en de daarin gelegen visvijvergebruikmaken.

Misdrijf

Op maandagavond 14 oktober werd rond 21.30 uur een vrouwzwaargewond in haar woning aan de Genbroekstraat in Venlo aangetroffen. De vrouwwas niet aanspreekbaar en een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medischeondersteuning. In de nacht van maandag op dinsdag overleed de 33-jarige vrouwaan haar verwondingen in het ziekenhuis te Nijmegen. De politie gaat er van uitdat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

In belang van het lopende onderzoek wil de politie op dit momentgeen nadere toelichting geven in deze zaak.

2013093316

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Velden | 112 alarmeringen Velden | Goedkoop Tanken in Velden | Supermarkten in Velden | Weerbericht Velden