Drie aanhoudingen in onderzoek naar verdovende middelen

donderdag 13 april 2017

Venlo - In een onderzoek naar handel en bezit van verdovende heeft de politie woensdag drie inwoners van de gemeente Venlo aangehouden. Bij de doorzoekingen van enkele woningen werden onder andere grote hoeveelheden hennep, illegaal vuurwerk, een vuurwapen en contant geld aangetroffen.

In een woning aan de Morion werd ruim 130.000 euro aan contant geld aangetroffen, dat mogelijk verkregen is uit criminele activiteiten. Daarnaast werd er 32 kilogram aan gedroogde henneptoppen en een partij illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen. De beide bewoners zijn door agenten aangehouden. Op de Helmerstraat werd de bewoner aangehouden nadat in de woning een vuurwapen werd aangetroffen. Bij de doorzoeking van een woning aan de Meidoornstraat werden geen aanhoudingen verricht.

Drugs zijn illegaal. De overheid treedt streng op tegen het illegaal gebruiken en de illegale handel in softdrugs en tegen het gebruik van en handel in harddrugs. Meer informatie over dit onderwerp is terug te vinden op de speciale themapagina op deze website.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Velden | 112 alarmeringen Velden | Goedkoop Tanken in Velden | Supermarkten in Velden | Weerbericht Velden