Getuigen gezocht van mishandeling en beroving

donderdag 22 september 2016

Venlo - De politie zoekt getuigen die informatie hebben over een beroving van een 49-jarige man uit het Duitse Bochum. De man was op een terrein aan de Venrayseweg, toen onbekenden hem mishandelden en geld afnamen.

Woensdagmiddag rond 16.00 uur kreeg de politie melding van een beroving op een terrein aan de Venrayseweg. Het slachtoffer was hier om zaken te doen, toen meerdere verdachten met behulp van een stroomstootwapen hem in een bestelbus mishandelden. Vervolgens hebben ze hem zijn geld afhandig gemaakt, waarna ze er met de witte bestelbus en een donkerkleurige personenauto vandoor gingen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, hij heeft diverse brandwonden en letsel aan zijn hoofd overgehouden aan de mishandeling. Het is op dit moment onduidelijk wat de aanleiding of achtergronden zijn van dit incident.

De politie roept getuigen van dit geweldsincident zich te melden. Heeft u informatie over de verdachten of de voertuigen waarmee zij er vandoor zijn gegaan, bel dan met 0900 – 88 44. Of deel uw informatie anoniem via 0800-7000.

2016175336

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Velden | 112 alarmeringen Velden | Goedkoop Tanken in Velden | Supermarkten in Velden | Weerbericht Velden