Agressieve automobilist aangehouden - getuigen gezocht

zaterdag 11 februari 2017

Venlo - De politie is dringend op zoek naar twee jonge vrouwen in verband met de aanhouding van een agressieve automobilist afgelopen nacht. Op zaterdagmorgen rond 03:20 uur is op de Regentessestraat in Venlo een 42-jarige man uit Tegelen aangehouden in verband met poging tot doodslag op een politieagent.

Voorafgaand aan de aanhouding vond er een incident plaats op de Spoorstraat in Venlo, waarbij de 42-jarige man als bestuurder van een groene VW Lupo opzettelijk tegen een mountainbike van de politie aanreed. Vervolgens is de man in de VW Lupo weggereden in de richting van de Koninginnesingel, waar hij een glazen vangrail ramde. De politie wilde de man vervolgens aanhouden, waarop de man de auto in de achteruit zette, met volle vaart achteruit reed en een politieauto ramde. Een politieagent kon ter nauwer nood aan de kant springen. De bestuurder vluchtte vervolgens weg in de richting van de Roermondsepoort, waar hij met zijn auto een pilaar van de spoorwegbrug heeft geramd.

Twee jonge vrouwen gezocht

Voorafgaand aan de aanrijding op de Spoorstraat heeft de bestuurder van de VW Lupo, op diezelfde straat, aan de zijde van de ING bank, contact gehad met twee jonge vrouwen. De politie is op zoek naar deze twee vrouwen, omdat zij mogelijk nog bruikbare informatie hebben voor dit onderzoek. Daarnaast zoekt de politie ook overige getuigen van bovenstaand(e) incident(en). Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Velden | 112 alarmeringen Velden | Goedkoop Tanken in Velden | Supermarkten in Velden | Weerbericht Velden